Wie zijn wij

Centre for Hygiene International is een consortium professionals op het gebied van hygiëne. Op landelijk niveau zetten wij ons al jaren in bij de begeleiding van overheden, zorginstellingen, onderwijs en (horeca) bedrijven op het gebied van hygiëne-vraagstukken.

Hygiëne is ons vak.

U WILT DESKUNDIGE ONDERSTEUNING OP HET GEBIED VAN HYGIËNE?

Dan bent u op de juiste plek! Met de gezamenlijke ervaring binnen C4HI van meer dan 100 jaar, hebben wij al menigeen geholpen met het leggen van de puzzel die hygiëne heet. Wij gebruiken het woord hygiëne, omdat dit voor ons vak allesomvattend is. Ons aandachtsgebied loopt van persoonlijke hygiëne tot en met de schoonmaak binnen onderwijs, bedrijven en de overheid.

Deelnemers consortium

Goede hygiëne vraagt om deskundigheid

Als bedrijf, overheid of instelling wilt u zich waarschijnlijk bezig houden met datgene waar u goed in bent; het uitvoeren van uw corebusiness. U en uw team zijn experts binnen uw vakgebied. De kans is groot dat u de zorg heeft voor meerdere collega’s en wellicht ook voor bezoekers of gasten.

Een grote verantwoordelijkheid, waar de hygiëne een belangrijk onderdeel in is. Ongetwijfeld heeft u kennis op het gebied van hygiëne. De vraag is echter: weet u echt voldoende om overal de juiste beslissingen te nemen op het gebied van hygiëne?

C4HI is de juiste partij om u hiermee te helpen. Samen met u regelen wij alle aspecten op het gebied van hygiëne. Door onze expertise zijn wij in staat u te helpen een veilige werk- en of verblijfsomgeving te creëren voor uw medewerkers, bezoekers en gasten.

Aantal diensten van C4HI:

  • Analyse huidige situatie
  • Validatie van de gehanteerde methode (bewijs), Keurmerk
  • Implementatie op maat gemaakte protocollen
  • Voorlichting  aan medewerkers
  • Maatwerk training medewerkers
  • Ontwikkelen werkprogramma’s
  • Advies gebruik middelen en materialen

Behalve dat C4HI protocollen volgt, máken wij protocollen

Dit is maatwerk. Het meehelpen creëren van een werkbare omgeving binnen uw bedrijf. De enige aanpak die op de lange termijn werkt.

Wilt u weten of uw organisatie op hygiëne gebied alles goed heeft geregeld, of wilt u maatwerk voor uw bedrijf? Wij laten ons graag door u uitnodigen voor een kop koffie en een goed gesprek. Onze passie voor ons vak betekent voor u, dat als u met ons in zee gaat, de hygiëne straks perfect geregeld zal zijn.

C4HI Door kennis maken wij het verschil.